En iyi Tarafı pursaklar haber

Wiki Article

Pursaklar’da Çocukların Ramazan Luğu Ramazan ayının içsel havasını vatandaşlara en âlâ şekilde hissettirmek namına birşunca farklı izlence düzenleyen Pursaklar Belediyesi, 5 farklı mahalle de 5 farklı merkezde düzenlediği birbirinden berceste etkinliklerle, çocuklara unutulmaz bir kamer evetşatıyor.

İlçe yurttaşlarının çdüzenışmalar hakkında selen sahibi olması midein meydana getirilen paylaşımlarda anaokulu bahçesi ve hastane otopark özümlemeına mekân verildi.

Altınova Mahallesi'nde, Mevlana Camii Kur'an kursunda meydana gelen kavuşma da hemşehrilerimizin murat ve önerilerini dinleyen Başkan Havarilarımız, taleplere belediyemiz tarafından mukteza müspet dönüşlerin konstrüksiyonlacağını belirtti.

Pursaklar’da Çocukların Ramazan Sevinci Ramazan kocaoğlannın içsel havasını vatandaşlara en kazançlı şekilde hissettirmek namına birmebzul farklı yetişek düzenleyen Pursaklar Belediyesi, 5 farklı mahalle bile 5 farklı merkezde düzenlediği birbirinden ömre bedel etkinliklerle, çocuklara unutulmaz bir ay yaşatıyor.

İlçeye olan ağır bağ ile beraberinde yeni yerleşme yerlerinin çoğalması sebebiyle Pursaklar Belediyesi, vatandaşların erişim ağını büyütmek ve ulaşımı kolaylaştırmak pursaklar hesabına yatırımlarına devam ediyor.

ANKARA’da Pursaklar Işleyim Sitesi’nde geçen yıl 17 Mayıs’ta meydana mevrut vakada, Yavuz T.’nin sahibi başüstüneğu anlayışyerinin bulunmuş olduğu binanın çatısı, fırtına dolayısıyla uçtu.

BİST ismi altında açıklayan tüm bilgilerin telif hakları büsbütün BİST'e ilgili olup, tekrar yayınlanamaz. Veriler tarafından sağlamlanmaktadır.

Web sitemizi ziyaret etmeniz nedeniyle elde edilen kişisel verileriniz dunda sıralanan fakatçlarla T.C. İçteamülleri Bakanlığı tarafından Kanun’un 5. ve 6. maddelerine usturuplu olarak emeklenmektedir:

Pursaklar Belediyesi bünyesinde bakım veren Marifet Pursaklar, geleceğin fen insanlarının yetişmesi derunin eğitimlerine ara vermeden devam ediyor. #BİLİM

Ruhsatsız yapı binaldığının tespiti halinde yapı tatil/belirleme tutanağı tanzim kılmak ve inşaatı mühürlenmekte, tutanak ilgilisine tebliğ edilmekte, edilmezse inşaata beyılmaktadır. Bir örneğini mahallesi muhtara buzakılmaktadır.

Mütekait indiriminden faydalanmak talip mükelleflerimiz gerekli evrakları tamamlayarak Gayrimenkul Vergisi servisimize danışma etmeleri halinde müracaat tarihinden itibaren zahmetli indiriminden faydalanabileceklerdir.

• İnternet sitesinin anlayışlevselliğini ve performansını arttırmak vasıtasıyla sizlere maruz hizmetleri geliştirmek,

Pursaklar Uray Serı Ertuğrul Şahin'de yeni dönemine başlangıçlamasından dolayı çok bir ziyaret trafiği dönemi yaşıyor. İlçe umumının namına tebriklerini ilettiği Reis Şahin devam fail hizmetler ile bile ilgileniyor. 

Cumhurbaşsoyı Tayyip Erdoğan AK Kazanç’nin Ankara kaza şehremaneti başkanlarını dün açıkladı. Tanıtım derintisında MHP’li beş belediye ser adayı da durum aldı. AK Vurgun, mevcut 14 şehremaneti başkanını baştan namzet gösterdi.

Report this wiki page